Levering & Retourneren

VERZENDING

VERZENDEN

We maken gebruik van de beveiligde, gevolgde postdiensten van Royal Mail voor geregistreerde zendingen van de eerste klas en Parcel Force voor geregistreerde internationale zendingen, waarvoor een handtekening bij ontvangst vereist is.

Zorg dat er iemand beschikbaar is op het door jou opgegeven afleveradres of overweeg een alternatieve locatie, zoals een werkplek. Als de afleverpoging niet lukt, wordt er een briefje met een referentie achtergelaten, zodat u de bezorging kunt herschikken of uw artikel kunt ophalen bij het dichtstbijzijnde sorteerkantoor.

WINKEL AFHALEN

Maak gebruik van onze handige ophaalservice in de winkel met een levertijd van 3-5 werkdagen. Plaats een bestelling om af te halen in een van onze winkels in Londen, Cambridge en Oxford. Er wordt een e-mailbevestiging verzonden wanneer uw item klaar is om opgehaald te worden.

VERZENDKOSTEN EN VERPAKKING VK/EU/Wereldwijd* VK: gratis levering bij bestellingen van meer dan £ 150 (exclusief bezorging op de volgende dag)

EU: gratis levering bij bestellingen van meer dan £ 250 (DHL Express Tracked)

Wereldwijd: gratis levering bij bestellingen van meer dan £ 350 (DHL Express Tracked)

Standaard verzendkosten: petten - £ 5,99, hoeden - £ 6,95

Levering de volgende dag (bestelling vóór vrijdag 13.00 uur Britse tijd) - £ 8

EUROPA: petten - £ 9,00, hoeden - £ 10,00 (gratis EU-bezorging bij bestellingen van meer dan £ 200)

REST VAN DE WERELD: petten - £ 12,00, hoeden - £ 18,00 (gratis levering bij bestellingen van meer dan £ 250)

GEEFT TERUG

ONLINE BESTELLINGEN

Als een artikel niet past zoals verwacht, bieden we graag gratis omruiling aan voor ongedragen, schone artikelen in goede staat met originele labels (klanten in het VK).

Voor retourzendingen bieden we een eenvoudige terugbetaling van de aankoopprijs van uw artikel, exclusief verzendkosten. Voor alle retourzendingen zijn legitimatie en een ontvangstbewijs vereist.

AANKOPEN IN DE WINKEL

We verstrekken graag binnen 30 dagen na aankoop ruil- of tegoedbonnen voor geretourneerde artikelen. Tegoedbonnen zijn 3 maanden geldig vanaf de datum van retournering. Items moeten ongedragen, schoon en geretourneerd zijn met originele labels.

VINTAGE HOEDEN & REPARATIES

Houd er rekening mee dat we alleen oorspronkelijk bij ons gekochte hoeden kunnen repareren of hergebruiken. Vanwege de mogelijke onomkeerbare schade en de onbeschikbaarheid van bepaalde materialen kunnen we helaas niet ingaan op verzoeken voor vintage hoofddeksels of hoeden van andere bedrijven. We waarderen je begrip.