Over ons

OVER LAIRD HATTERS

In 2009 richtte Zofia het bedrijf op in Londen en kort daarna voegde Alex zich bij het team als onze belangrijkste hoedenmaker. Kort daarna opende Laird Hatters in hetzelfde jaar zijn eerste winkel met confectiekleding in Londen. Snel vooruit naar vandaag en we hebben 4 winkels in het centrum van Londen, een in Cambridge en meest recent nog een in Oxford. Ons creatieve team is ook regelmatig betrokken bij high fashion-samenwerkingen met Britse ontwerpers en onze hoofddeksels zijn te zien in London Fashion Week en London Collections: Men. We maken ook op maat gemaakte hoofddeksels voor klanten, maar ook voor tv-programma's en films.

Bij Laird maken we met de hand onderscheidende hoeden en petten voor zowel mannen als vrouwen, en zijn we gepassioneerd over het inkopen van de beste Britse kleding en het ondersteunen van de Britse textielproductie. Een Laird-hoed roept een rijk Engels en Schots erfgoed op, met een moderne nuance. De geweldige stofafwerkingen en rijke kleurenpaletten laten onze hoofddeksels opvallen, evenals het prachtige vakmanschap. Onze look is gelikt, met sterke lijnen, diepe kleuren en gedurfde statements.

Ons doel is altijd om onze klanten een mooi, stijlvol product te bieden, maar ook een geweldige service in onze winkels of online: vriendelijk, persoonlijk, snel en informatief. Laird Hatters is hier om je er goed uit te laten zien en je goed te laten voelen!

PR showroomafspraken - neem contact op (taak pr)
Leningen van tijdschriftpers kunt u mailen naar - info@lairdhatters.com