James Bond

James Bond

In tegenstelling tot andere ruige helden is Bond elegant. Zijn kennis van verkleden, van cocktails ("shaken, not geroerd") en van verleiding staat buiten kijf.
"Hij heeft seksueel vertrouwen, diepgaande kennis, verfijning," zei Desowitz.
Gedeeltelijk, zegt Cork, komt de verfijning van Fleming, die de boeken schreef die de inspiratie vormden voor de Bond-films, die in 1953 begonnen.
Fleming "doordrenkte het karakter van James Bond met een heel bijzondere Britse houding die, terwijl het Britse rijk aan het afbrokkelen en verdwijnen was, samenvatte wat de wereld het meest liefhad aan Groot-Brittannië", zei Cork. "Die kernhouding, dat unieke perspectief, was zo perfect belichaamd in dit personage."
De essentie van James Bond zit niet alleen in hoe hij een pistool vasthoudt, maar ook in hoe hij merkkleding draagt, in een handgemaakte sportwagen rijdt, weet hoe hij het perfecte hardgekookte ei moet bereiden en waarde hecht aan de juiste hoeveelheid jam op zijn ochtendtoast.
Hoewel we niet allemaal even vlot kunnen zijn, speelt Bond in op onze lust voor het goede leven.
Doe inspiratie op om je stijl te verbeteren, je 007-collectie compleet te maken, ideeën op te doen voor je James Bond-themafeest of identificeer die hoed die je Danial Craig op de set zag dragen.

 

Shop nu - Wollen muts

Winkel - Wax platte pet

Winkel - Loden Brooklyn Newsboy Cap
Shop nu - Loden Honkbal
Shop nu - Rocky Trilby hoed
Winkel - Sinatra Trilby Hoed
Koop nu - Alfred Panama
Shop nu - Sinatra Trilby Hoed
Shop nu - Ripley Crushable Trilby
Shop nu - De Manhattan Fedora
Shop nu - Hoge hoed van bontvilt
Shop nu - Ripley Crushable Trilby
Terug naar blog